После неколку пропаднати проекти, таа научи дека мора да биде поселективна. „Морам да бидам повнимателна“, изјави таа за „Билборд“, додавајќи дека сега работите се променети. „Луѓето брзо можат да те оценат како нерелевантна и со поминат рок“. 

Дали ќе успее во намерата да остане релевантна и да го повтори успехот на хитовите „Work It“, „Get Your Freak On“, „Gossip Folks“, „Lose Control“ и други, времето ќе покаже.