Свет

6 април, 2013

Миси Елиот и Снуп Дог гости на албумот на Ив

Новиот албум на американската рап дама Ив конечно ќе пристигне на 14-ти мај. Покрај веќе познатите „She Bad Bad“ и „Make It Out This Town“ во соработка со Гејб Сапорта, на изданието насловено „Lip Lock“ ќе се најдат и нумерите во кои како гости се јавуваат Дон Ричардс (Dawn Richards), Миси Елиот, Снуп Дог/Лајон и Крисет Мишел. Целосниот список на песни можете да го видите во продолжение.

Eve — Lip Lock

1. “EVE” feat. Miss Kitty
2. “She Bad Bad”
3. “Make It Out This Town” feat. Gabe Saporta
4. “All Night” feat. Propain
5. “Keep Me From You” feat. Dawn Richard
6. “Wanna Be” feat. Missy Elliott and Nacho
7. “Mama in the Kitchen” feat. Snoop Dogg
8. “Grind or Die”
9. “Zero Below”
10. “Forgive Me”
11. “Never Gone” feat. Chrisette Michele
12. “She Bad Bad (Remix)” feat. Pusha T and Juicy J

Извор: IdolatorВрати се горе ↑