Македонија

13 ноември, 2012

Мирко Попов им се придружува на „Лајбах“ и „Мизар“

Како што беше претходно најавено, на 17 ноември на Скопски саем ќе има одлична забава. Тоа ќе биде ретка можност на едно исто место да се видат и чујат македонската гордост култната група „Мизар“ и словенечките легенди „Лајбах“.

Овој голем музчки насатан започнува со целовечерен концерт на „Мизар“, а после нив сцената ја презема „Лајбах“, а за продолжување на извонредната вечер ќе се погрижи еден од најдобрите македонски диџеи Мирко Попов од „Пи-ем-џи рикордингс“.

Картите за настанот се со цена од 500 денари.Врати се горе ↑