Концерт

3 февруари, 2014

Миле Кузмановски Ве кани на концерт со „Љубов и вино“

Празникот на виното и љубовта, 14-ти феврурари е резервиран за големиот солистички концерт на познатиот естраден уметник Миле Кузмановски. На овој концерт кој е во организација на Роса продукција и кој ќе се одржи во Универзалната сала со почеток од 20.30 часот, Кузмановски ќе ги отпее неговите најголеми хитови, а како специјални гости ќе се појават неговите колешки Елена Велевска и Елена Ристеска.

Билетите по цена од 300 денари можат да се набават во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи карти за сè.Врати се горе ↑