3 април, 2013

Мики Секуловски ја отпеа „Impossible“ на македонски начин

Подготвувајќи го неговиот деби албум во студиото на Sky Eye Entertainment, Мики Секуловски заедно со Зоран Алексиќ (аранжер и продуцент) и Ристе Шандаров (гитара) направија една интересна преработка на големиот хит „Impossible“, песна оригинално отпеана од Шонтел во 2010 година, а Џејмс Артур ја направи светски хит. Сега имате можност да чуете како овој голем хит звучи на македонски начин. Уживајте!Врати се горе ↑