27 јуни, 2017

Мијата со ново видео за „BedFlower“

По пауза од една година откако го промовираше албумот „Небеска“, Мијата сними ново видео за темата насловена „BedFlower“, чиј автор на музиката и текстот е самата таа, а аранжманот го направи Трајко Симоновски, додека за визуализацијата се погрижи екипата на „Томато продукција“. Како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете горе. Уживајте!

мијатаВрати се горе ↑