Македонија

3 јануари, 2013

Медиумска пауза за ДНК до април

Момците од ДНК, Панчо и Андреј соопштија дека до месец април кога треба да се објави нивниот нов албум, нема да даваат интервјуа и изјави за медиумите бидејќи ќе се фокусираат на работата на новиот материјал.

„Ви посакуваме успешна, среќна и полна со насмевки 2013 година“ – честитаат Панчо и Андреј, а истото им го посакуваме и ние и им порачуваме дека со нетрпение го очекуваме новиот материјал кој ќе излезе најдоцна до крајот на април. До тогаш ќе уживаме со нивните хитови од изминатата година.

 Врати се горе ↑