Настани

21 мај, 2013

ME.N.U. и Франческо Робустели во Капан Ан

Со особено задоволство овој петок на Drop 015 Ви ги претставуваме нашите драги пријатели од Амстердам  ME.N.U. и Франческо Робустели (Francesco Robustelli). На забавата ќе настапат и резидентите Vidinovski и Goran Kan. За видеата повторно задолжена ќе биде прекрасната Инес. Дојдете уште еднаш на отворено да ја прославиме квалитетната музика. Се гледаме на подиум!Врати се горе ↑