15 јануари, 2015

„Марун 5“ ги изненадија младоженците на неколку венчавки

„На 6 декември ќе се обидеме да упаднеме на што е можно повеќе венчавки во Лос Анџелес. И ќе биде феноменално!“, изјавува Адам Левин на почетокот на новиот видео запис за темата „Sugar“, а потоа членовите на „Марун 5“ влегуваат во два кабриолета и тргнуваат во „поход“ да ги изненадуваат штотуку венчаните двојки. Како изгледа сето тоа можете да погледнете горе.

 Врати се горе ↑