Аудио

5 декември, 2013

Мартин Атанасовски продолжува да се „Бори до крај“

По минатогодишниот сингл „Верувај во нас“, младиот музичар Мартин Атанасовски од Виница деновиве ја претстави својата нова песна насловена „Бори се до крај“, на која се потпишува и како автор на музиката и текстот, додека во аранжманот му помогнаа Никола Тефов и Воислав Петров, а мелодијата ја збогатуваат и звуците од саксофонот на Ристе Трајковски. Песната е снимена во Sound & Art production, а како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑