Настани

28 ноември, 2012

Марко Настиќ во Капан Ан

Во петок, 07.12.12, по подолго време, повторно на гости го имаме нашиот пријател од Белград – Marko Nastic, за кој не е потребно посебно претставување. На оваа Drop 04 забава, покрај него ќе ги слушнеме Vidinovski и Горан Кан. Дојдете уште еднаш, во сосема интимна атмосфера да ја прославиме квалитетната музика. Се гледамe на подиум!Врати се горе ↑