Аудио

24 март, 2017

Марио Арангеловски „Чека да помине“

„По цел ден јас мислам на тебе“, пее Марио Арангеловски во неговата нова, штотуку објавена песна насловена „Чекаме да помине“, чиј комплетен автор е хитмејкерот Роберт Билбилов. Претставувајќи го својот новитет, шармантниот кумановец вети дека ако песната е добро прифатена, ќе сними „брутално контроверзен видео запис, соодветен со самата песна“, како и дека ќе биде последна на македонски јазик.

марио

Како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение. Уживајте!Врати се горе ↑