Видео

23 март, 2019

Мараја Кери има ремикс на „A No No“, засилен со Стефлон Дон

Мараја Кери неодамна го претстави најновиот сингл од актуелниот албум „Caution“, а темата насловена „A No No“ сега си доби и ремикс-издание во кое гостува колешката и рап-ѕвезда Стефлон Дон. Исто како и во видеото за самостојната верзија, така и овде двете дами можеме да ги видиме како се забавуваат во метро, а како изгледа и звучи сето тоа дознајте во продолжение. Уживајте!Врати се горе ↑