Аудио

27 април, 2016

Макфестовската „Љубовта е сè што ми треба” на Наде Талевска доби свој ремикс

Песната Љубовта е сè што ми треба, со која Наде Талевска настапи на минатогодишното издание на фестивалот „Макфест“, деновиве доби и свое ремикс издание. За разлика од оригиналната верзија, која поради потребите на фестивалот беше поставена оркестарски, направена е и верзија со модерен пристап кој ѝ дава свеж, современ призвук на песната, но и неочекувана промена.

Комплетен автор и продуцент и на оригиналната и на ремикс верзијата на „Љубовта е сè што ми треба“ е Александар Масевски.

Извор: Вистина.мк / фотографија: ФејсбукВрати се горе ↑