Видео

26 ноември, 2015

Македонски преводи на странски хитови „На иста адреса“

Четвртата задача на натпреварувачите во шоуто „На иста адреса“ е мошне интересна – да ги преведат странските хитови на македонски јазик. Како ги преведоа и отпеаја светските хитови можете да погледнете во продолжение.

 

Во меѓувреме, Марио ја раскажа својата најголема хорор приказна. Погледнете за што станува збор.

 Врати се горе ↑