Видео niamk

13 ноември, 2015

Македонски песни со комични текстови „На иста адреса“

Вчера вечер помина во знакот на македонските песни со комични текстови. Погледнете го изборот на преостанатите 11 натпреварувачи.‪

 

Нов ден, нов предизвик. Натпреварувачите се подготвуваат за петатта гала. Погледнете како им почнува денот во вилата ‪#‎НИА

 

Не пропуштајте ги 11-те преостанати кандидати „На иста адреса“, вечерва во 00.30 часот на Алфа ТВ – Македонски песни со комични текстови. #НИАВрати се горе ↑