Аудио

22 април, 2013

Лудакрис и Јанг Џизи се „израснати на Југ“

Лудакрис е од Алтанта, Џорџија. Тој често сака да нè потсети на тоа преку песна. Атланта е дел од Југот, а раперите од тој регион знаат да бидат многу горди на тој факт, често правејќи цели песни за тоа. Најновата песна насловена „Raised in the South“ на Лудакрис и неговиот сограѓанин Јанг Џизи се уште еден доказ за тоа.

Нумерата ќе се најде на претстојното микстејп издание „I Don’t Give a F*ck“ на Лудакрис, а како звучи можете да слушнете (и бесплатно да си ја симнете) во продолжение.

Извор: IdolatorВрати се горе ↑