Свет

2 ноември, 2012

Лудакрис, Ашер и Дејвид Гета со нова песна

Како што веќе кажавме, месец ноември ќе биде плоден месец за светската музичка сцена, најавени се многу албуми, синлови и видео записи кои ќе бидат промовирани во текот на месецот. Меѓу првите новитети е новиот сингл на раперот Лудакрис за кој соработуваше со Ашер и Дејвид Гета, а тоа е нумерата „Rest Of My Life“ која ќе се најде на неговиот нов албум „Ludaversal“ најавен за следната година. Во продолжение слушнете го финалниот производ од оваа интересна соработка.Врати се горе ↑