10 декември, 2012

Лолобриџида снимија спот за „Пилула“

Хрватскиот бенд Лолобриџида (Lollobrigida) неодамна објави нов спот за песната „Пилула“ од нивниот последен истоимен албум, кој излезе минатата година. Видеото е снимено во Белград, а што ќе се случи кога манекенката Андријана Беловиќ ќе ја грабне Ида од концерт на Лолобриџида и ќе ја однесе на живописна забава  на непозната локација, може да дознаете со тоа што ќе го гледате видео записот до крај.Врати се горе ↑