Настани

11 мај, 2015

Литературната манифестација „Илинден 2015“ го одложи отворањето за еден ден

Литературната манифестација „Илинден 2015“, поради настанатата ситуација, го одложи свеченото отворање за еден ден. Манифестацијата којашто требаше да се отвори денеска, во 19 часот, поради ден на жалост ја помести целата програма за еден ден.

Отворањето ќе биде утре, вторник (12 мај), со почеток од 19 часот, така што програмата предвидена за понеделник и тековната за во вторник ќе се одржи на во текот на утрешниот ден. За целосната програма можете да се потсетите овде.Врати се горе ↑