7 декември, 2016

„Леб и сол“ закажа и втор проштален концерт за 21 декември

Како што Ви пренесовме неодамна, легендарната група „Леб и сол“, која годинава слави јубилеј од 40 години, на 20 декември ќе одржи проштален концерт во Македонската опера и балет, но бидејќи истиот е веќе распродаден, закажан е и втор концерт за следниот ден, 21 декември.

И двата концерти се со почеток од 20 часот, а влезниците се по цена од 600 денари.

2Врати се горе ↑