23 ноември, 2014

Ламбе со нова песна и видео запис за „Што е твое, твое е“

Новопечениот татко Ламбе Алабаковски вчера ја претстави својата нова песна насловена „Што е твое, твое е“, а за екранизацијата на оваа балада се погрижи продукцијата „Фабрика“. Видео записот се снимаше во хотелот „Изгрев“ во Струга, а на пејачот друштво му прави струмичанката Бранкица Тодорова. Како изгледа и звучи сето тоа можете да видите горе.

 Врати се горе ↑