Концерт

10 декември, 2013

„Куку леле“ одржаа концерт за паметење!

Забавата којашто се одржа во саботата во „Експо центарот“ беше само мал доказ за тоа колку добра забава и енергија даваат момците од „Куку леле! Преполна сала без место за игла, беспрекорното озвучување и осветлување, атмосфера на највиско ниво, пеење во хор со публиката, играње до последен атом на енергија се само мали детали од вистинската глетка во која учествуваа околу 3.000 луѓе.

Погледнете го видеото и сами доживејте ја еуфоријата која се чувствуваше во саботата во преполниот „Експо центар“. 

 Врати се горе ↑