Видео

1 декември, 2014

Куче ја пее „Let It Go“

Песната „Let It Go“ од анимираниот филм „Снежното кралство“, која годинава беше наградена и со Оскар, за помалку од година дена стана и една од најпознатите песни воопшто. Од самото објавување до сега, песната е преработена безброј пати, а сега веќе има доказ дека им е омилена и на животните. Во снимката, која Ве очекува долу, ќе видите каква е реакцијата на едно мило куче кога сопствениците ќе му ја пуштат омилената песна.

Очигледно „Boom Clap“ од Чарли Екс-си-екс не е толку интересна…Врати се горе ↑