Промоции

14 април, 2015

Концертна промоција на „Флека“ – новиот бенд на Тони Зен

Во четврток, 16 април, во кино Фросина во МКЦ ќе се одржи концертна промоција на „Флека“, новиот бран на урбани музичари кои знаат што е тоа квалитетна музика со одличен звук. Станува збор за новиот проект на Тони Зен и Нино Васков (Стерео рекордс), а музиката која тие ќе ја пренесат до Вас е блуз, фанк, хип-хоп, џез, кој во нивна изведба звучи подобро и од оригиналот.

Настанот е со почеток од 20 часот.Врати се горе ↑