Концерт

18 јануари, 2013

Концерт за доизградба на „Св. Петка“ во Прилеп

Во недела 20-ти јануари, во градот под Марковите кули ќе се одржи концерт за собирање средства кои ќе послужат за доизградба на црквата Св. Петка во Прилеп. На истиот ќе настапат познатиот прилепски рок состав Д Хаундс, како и Давид Нешкоски Трио, Кросроуд Блуз Бенд, октет Прилеп, членови на локалното музичко училиште и КУД Моминок. Концертот е со почеток од 20 часот, а влезот е 50 денари.

Извор: ИнпресВрати се горе ↑