Концерт

15 јануари, 2013

Концерт на Ѓорѓе Балашевиќ во Скопје

Авалон Продукција со огромно задоволство информира дека Вашите барања се исполнети! Човекот за кого не се потребни какви било епитети, спрската легенда Ѓорѓе Балашевиќ доаѓа во Скопје на 19-ти април. Овој концерт кој ќе се одржи во акустично совршената арена Борис Трајковски, ќе биде во рамките на неговата нова турнеја „Осмех се вратио у град“. Деталите за влезниците ќе бидат познати во петок.

 Врати се горе ↑