Видео

1 декември, 2015

Коментарите на натпреварувачите за седмата гала „На иста адреса“

Погледнете што имаа да кажат натпреварувачите за нивните настапи на седмата гала, но и за критиките на жирито.

 

Погрешни одговори и многу скршени јајца, погледнете каква беше атмосферата после одлично завршената задача.

 

 Врати се горе ↑