Настани

25 јуни, 2014

Кој сè ќе настапи на „Пиво Фест 2014“?

Од 17-20 јули во Прилеп по 12-ти пат ќе се одржи традиционалниот Фестивал на пивото и скарата. Градот под Марковите кули и овој пат ќе биде главната дестинација за бројни македонски, но и странски посетители кои ќе уживаат со одличната храна и ќе се забавуваат со познати музички ѕвезди од целиот Балкан и пошироко. Владо Јаневски, Игор Џамбазов, Тамара и Тијана, Даниел Кајмакоски се само дел од музичката програма на „Пиво Фест 2014“, која можете да ја погледнете во продолжение.

17.07.2014 четврток

 • Joke (француска хип-хоп група) – 21.00-22.00
 • Даниел Кајмакоски – 22.00-23.00
 • The Toasters (ска бенд од Менхетен, С.А.Д.) –  23.00-00.00
 • DJ Nas­tia Zoloto & First Enter­tain­ment – 00.00-01.30

18.07.2014 петок

 • Тамара Тодевска и Тијана Дапчевиќ – 21.00-22.00
 • Игор Џамбазов и Гуру Харе Бенд – 22.00-23.00
 • Владо Јаневски – 23.00-00.00
 • Хладно пиво – 00.00-01.30

19.07.2014 сабота 

 • Ефто Пупиновски – 21.30-22.30
 • Тони Цетински – 23.00-00.00
 • Јелена Розга – 00.00-01.30

20.07.2014 недела

 • Маид Хеќимовиќ – 21.30-22.30
 • Емина Јаховиќ – 23.00-00.00
 • Жељко Самарџиќ – 00.00-01.30

За повеќе информации посетете ја официјалната страна на „Пиво Фест“: www.pivofestival.mkВрати се горе ↑