19 јули, 2016

„Кога Брич оди на опера“

Паљач, „Дисторзија“ и Скроц ја претставија својата нова песна во која ќе ви опишат како изгледа „Кога Брич оди на опера“. Аудиото е снимано во „Фуш рекордс“ – Битола, а снимател е Сашо Паркет. Автор на музиката и текстот е Бранко Шпољариќ – Паљач, кој ги пее и сите вокали. Гитарските делници ги свири Зоран Илиевски – Скроц. Видео кадрите се снимани во Флорида, Њу Џерси и Битола, а во почетокот на видеото се појавува Перица Шпољариќ – Паљач. Видеото го реализираше и режираше Бранко Шпољариќ – Паљач.Врати се горе ↑