Свет

26 октомври, 2012

Кејти Пери е гласна во кревет

Познатата пејачка Кејти Пери, откако се раздели со нејзниот поранешен сопруг актерот Расел Бренд, се забавува со пејачот Џон Маер. Деновиве во Лос Анџелес, целото соседство на младата пејачка не може мирно да спие на вечер. Имено, соседите на Кејти се жалат на преголемата врева што ја прави двојката додека води љубов. Некои од нив изјавија дека стенкаат, тропаат и како врв на сè, во позадина пуштаат прегласна музика.

Инаку наводната причина за разделбата со Бренд била тоа што таа не можела да ги задоволи неговите сексуални апетити. 

 Врати се горе ↑