Концерт

17 март, 2019

Картите за Здравко Чолиќ во продажба за 300 денари од понеделник, 18 март

Подготвен од срце за сите, балканската музичка ѕвезда Здравко Чолиќ со нетрпение чека да ја исполни Национална арена „Филип Втори Македонски“ со многу енергија. Картите за концертот кој е во организација на „Прагма продукција“, ќе бидат во продажба од понеделник, 18 март 2019, по цена од 300 денари.

Се очекува позитивната атмосфера и музиката на Чолиќ да го освои секое срце во центарот на Скопје во сабота, 15 јуни 2019, во 21.00 часот. За сите кои се подготвени да го почуствуваат легендарниот глас на Чолиќ ќе може да го обезбедат тоа онлајн на www.kupikartizase.com и од „Пола Југотон“ и цвеќарницата „Розе“ – Веро 2.

 

Подгответе се за невиден и исклучителен спектакл и вечер која секој што ќе помине низ портите на Национална арена „Филип Втори Македонски“ на 15 јуни 2019 ќе ја памети засекогаш.Врати се горе ↑