Македонија

1 јануари, 2013

Каролина во календарот на Пелистерка за 2013 година

Македонскиот бренд „Пелистерка“ за календарот за Новата 2013 година главната улога и ја додели на најпознатата поп икона од градот под Пелистер, Каролина Гочева.

„Каролина е популарна, убава и безвременска. Таа одлично ги отсликува сите карактеристики на нашата минерална вода.” – велат челните луѓе од „Пелистерка”. На страниците на календарот за 2013 година, ќе имате можност да ја видите Каролина во неколку секси изданија. Фотографиите за календарот се дело на Чедо Поповски. 

Сите фотографии, како и интересната снимка за време на фотографирањето можете да ги видите Off.net.mkВрати се горе ↑