25 октомври, 2012

Каролина со нов сингл и спот

Погледнете го видео записот за новиот сингл на Каролина Гочева со наслов „Тој“, чија музика е на Никола Перевски – Пере, аранжманот е на Бертан Аслани, а текстот е на Владимир Крстевски Франц. Како режисер на спотот се појавува Дарко Мораитов, а пак камера и директор на фотографија – Драгољуб Николовски.

Новиот сингл „Тој“ е најава на новиот компилациски албум на Каролина Гочева – „Најубави Песни“, кој во продажба ќе биде пуштен на 19ти Ноември. Целиот овој проект ќе биде затворен со акустичен концерт кој ќе се оджри на 22ри декември во Универзалната Сала.Врати се горе ↑