Македонија

10 август, 2016

Каролина Гочева донираше 60.000 денари за настраданите семејства

Познатата пејачка ја покажа својата хумана страна, донирајќи 1.000 евра за семејствата што настрадаа во поплавените делови на Скопје.

„Нема зборови со кои може да се искаже сочувство до семејствата кои изгубија свои блиски во поплавата која му се случи на Скопје. Тоа со ништо не може да се надомести. Сепак, сега е време кога треба да сме единствени и секој треба да помогне колку што може и како што може за да им помогне на настраданите“, изјави ексклузивката на „Авалон продукција“.

кароВрати се горе ↑