Аудио

28 април, 2013

Како звучат Тејлор Свифт и Деми Ловато заедно?

Големите хитови на музичката сцена често се „судираат“ во една композиција, па токму тоа се случи и со актуелниот хит на Деми Ловато – „Heatt Attack“ и „I Knew You Were Trouble“ од Тејлор Свифт. Резултатот од овие две песни е ремиксот наречен „I Knew You had a Heart Attack“, а како звучат овие две пејачки заедно можете да слушнете во продолжение.

Извор: PopCrushВрати се горе ↑