Аудио

1 април, 2015

Како звучат „Фрајлите“ на шпански јазик?

Популарната српска група „Фрајле“ сними песна на шпански јазик. Станува збор за препев на темата Штиклице, која се најде на нивниот прв албум и чија нова верзија го носи насловот „Tacones“, а како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение.

 

Покрај препевот на „Штиклице“, девојките неодамна ја објавија и песната „Имала је лијепу рупицу на бради“, преработка на истоимената тема на познатиот хрватски музичар Оливер Драгојевиќ, како загревање за големиот концерт во Загреб, закажан за 29 април.

 Врати се горе ↑