Аудио

8 април, 2015

„Како некогаш“ е новата песна на „Морал“ и Тамара

Познатата рок група „Морал“ се враќа на музичката сцена со баладата „Како некогаш“, најавувајќи го и својот нов албум, кој после цели 12 години ќе го наследи нивното последно студиско издание „Кога патувам“.  Во новата песна, која е комплетно авторско дело на басистот  и лидер на бендот, Славчо Стојановски, гостува Тамара Тодевска, а како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение. Уживајте!

 Врати се горе ↑