Видео

9 август, 2014

Како би изгледале спотовите без музика на македонските пејачи?

Кога ќе престане музиката во спотовите, кога ќе ги слушате звуците од движење, допири со перфектно одбрани додадени аудио ефекти и одлична сихронизација, добиваме визуелна паралела од музички спот до филмски сцена каде што слушаш сè, а не музика. Одлично завршена работа на Сајлент Ти Ви екипата која од неодамна додава креативни видеа на YouTube. Погледнете зошто ова се наоѓа токму на нашиот сајт.

 

Роберт Билбилов

 

Ламбе Алабаковски

 

Каролина Гочева

 

Елвир Мекиќ

 

Повеќе видеа можете да погледнете на нивниот канал на YouTube.Врати се горе ↑