Аудио

13 јуни, 2016

Кајмакоски со македонска верзија на „Само за љубов“

По победата во емисијата „Твоето лице звучи познато“, Даниел Кајмакоски деновиве ја објави Само за љубов“, македонска верзија на Само за љубав, која беше промовирана на крајот на март годинава.

„По завршување на сите обврски со телевискиот проект ’Твоето лице звучи познато’, време е за музика. Ужиајте во ’Само за љубов’, додека подготвуваме нешто ново“, вели Даниел.

Препевот на македонски го направи Огнен Неделковски, додека музиката и текстот ги потпишува Александра Милутиновиќ, во аранжман на Дарко Димитров.
Врати се горе ↑