1 ноември, 2014

Кацар водител во емисијата за готвење „Сит си ти“

Излезе првата епизода на интернет емисијатa за готвење и кулинарство „Сит си ти“, која има малку поинаков концепт од другите емисии со ваква намена и тематика. Како водители се појавуваат Васил Костенчев, којшто е готвач по професија, и хипхоп артистот Кацар. Во првата епизода, низ една хумористична и опуштена атмосфера, ни приготвуваат еден интересен рецепт којшто изгледа доста обемен и вкусен. Како изгледа сето тоа можете да погледнете горе.Врати се горе ↑