Аудио

8 мај, 2017

Кацар и Драги ги здружија силите „На дело“

Кацар и Драги (Druggy) ги здружија силите за новата колаборативна трака „На дело“. Долгогодишните пријатели и соработници ја презентираа оваа нова песна, во која Кацар во својата лирика го рефлектира гневот од политичката нестабилност која со години владее во нашата земја.

kacar

Драги успева истиот тој гнев и револт да го пренесе и во музиката која изобилува со енергичност и е свој одговор и порака од младите артисти до политичките фактори. Текстуалното видео е изработено од Тамара Марковска, а песната објавена на Јутјуб каналот на „Ди-ем-еј мјузик“ (DMA Music) можете да ја слушнете во продолжение.Врати се горе ↑