Македонија

22 мај, 2013

Југотон во ново руво

Најпознатата музичка продавница Југотон доби нов изглед, кој е соодветно опремен и уреден со цел уште подобро да им излезе во пресрет на клиентите и секоја нивна посета да претставува поголемо уживање во вистинскиот музички мега-стор. Југотон останува на добро познатата локација (ГТЦ, прв кат), а новиот изглед ќе биде претставен вечерва со почеток од 20 часот.

 Врати се горе ↑