Настани

11 март, 2013

Јубилејна Drop Series забава во Капан Ан

Drop 010, овој петок во клубот Капан Ан, на малиот јубилеј, ќе не забавува Daniela La Luz (live) – Rawax, Parallel од Берлин, заедно со резидент диџеите Stojche и Vidinovski. За видеото ќе биде задолжена Инес. Дојдете уште еднаш да ја прославиме квалитетната музика. Се гледаме на подиум!Врати се горе ↑