Аудио

20 февруари, 2013

Јоце Панов Ви ја подарува „Нисам више тај“

Пејачот Јоце Панов на своите обожаватели им ја подарува песната Нисам више тај од српскиот албум Ватрени Печати за бесплатно преземање. Албумот беше издаден од Сити Рекордс, а својата официјална промоција ја доживеа на 17-ти јануари во Клуб Колектив во Белград.

Јоце наскоро ќе започне со снимање на новиот видео запис за кој веќе се изработува сценарио. Видеото ќе се снима во Белград.

Песната можете да ја преземите овде.Врати се горе ↑