Галерија

10 февруари, 2014

Јоце Панов со нова фотосесија најавува нов хит

Со нова фотосесија за 2014 година од најдобриот македонски фотограф, пејачот Јоце Панов најавува нова песна. Фотографиите се направени во Свети Николе кај аеродромот и железничката станица, а за нив се погрижи режисерот и фотограф Дарио Јанковиќ, кој веќе подолго време соработува со Јоце.

Новата песна го носи насловот „Она прва што се памти“ и ќе биде објавена на 14-ти февруари за денот на виното и љубовта. Дел од фотосесијата можете да погледнете во продолжение.Врати се горе ↑