Видео

13 септември, 2018

Јоце ја претстави и македонската верзија на „Љубовта денес победи“

Откако го објави видеото за хрватската верзија на песната „Данас је љубав победила“, каде што главната улога ја има неговата сопруга Марина, Јоце Панов сега ја претстави и македонската варијанта насловена „Љубовта денес победи“.

Оваа балада, која е сместена на актуелниот албум Ни Љ од љубовта, е дело на хрватскиот композитор Миро Буљан и со стихови на Антонија Шола, а препевот на македонски го направи Иле Спасев.

За романтичната екранизација на младенците се погрижи Дарио Јанковиќ и неговата продукција „Генерал филм“, а како изгледа и звучи „Љубовта денес победи“ дознајте во продолжение. Уживајте!

💞💞💞 #NOVO 💞💞💞После #хрватската верзијаСо задоволство Ви ја подарувам и #македонската верзија #ЉубовтаДенесПобеди…

Gepostet von Joce Panov am Mittwoch, 12. September 2018Врати се горе ↑