Видео

30 октомври, 2015

Изненадување, Весна Бејбе влегува „На иста адреса“

Изненадување за гледачите и кандидатите „На иста адреса“. Весна Бејбе Петрушевска влегува во НИА во улога на постојано жири и ментор. Конструктивна критика и вежби се првите совети кои таа им ги пренесе на натпреварувачите. Погледнете како помина првата посета.

 Врати се горе ↑