Видео

25 ноември, 2015

Изненадување и нова задача за натпреварувачите „На иста адреса“

Покрај подготовките за следната гала вечер, натпреварувачите во вилата „На иста адреса“ добија изненадување и нови задачи. Една од нив беше да напишат нови стихови за химната на шоуто.

 

 Врати се горе ↑