Видео

27 ноември, 2015

Ивона за пример во вилата „На иста адреса“

Одговорна за хигиената во вилата „На иста адреса“ е Ивона. Таа се обидува да им остави позитивен впечаток на соучесниците, а Анета Качуркова продолжува со истиот пример на часот по вокална техника.

 

Погледнете и како Ивона и Стефан се снајдоа во зададената задача „Преводи“.

 

 Врати се горе ↑